Răsturnare de situație în tragicul accident în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu.

Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident rutier în Argeş, pe DN7, în a doua zi de Crăciun, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti ca urmare a rănilor suferite.

Iniţial a fost dus la spitalul din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. După audierea martorilor, situaţia s-a schimbat.

Între timp au apărut noi detalii şi imagini de la accidentul în care a fost implicat fostul ministru și în urmă căruia au murit doi oameni, soț și soție.

Anchetatorii au conturat o primă ipoteză în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu. Se pare că mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

 

În ce stare se află de fapt fostul ministru

Potrivit informațiilor deținute de stiripesurse.ro, deși mai mulți martori au relatat că fostul ministru a fost văzut mergând pe lângă cele două autoturisme distruse, Chițoiu este, în continuare, internat la Spitalul Floreasca.

Surse medicale au precizat, în exclusivitate pentru stiripesurse.ro, că starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu este în prezent stabilă.

Se pare că fostul vicepremier are o fractură de stern si de coaste, fără afectare de cord și de plămâni și este supravegheat la ATI.