Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident rutier în Argeş, pe DN7, în a doua zi de Crăciun, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti ca urmare a rănilor suferite. Între timp apar noi detalii şi imagini de la accidentul în care a fost implicat fostul ministru și în urmă căruia au murit doi oameni, soț și soție. Iniţial s-a luat în calcul varianta ca şoferul decedat să fi fost vinovat de producerea accidentului, dar un martor audiat a declarat că politicianul ar fi intrat pe contrasens și a lovit mașina celor doi soţi decedaţi. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident tragic pe Dealul Negru

Daniel Chiţoiu a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea şi Piteşti. În a doua zi de Crăciun, maşina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii care a fost lovită de autoturismul lui Daniel Chiţoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

La spital a ajuns şi Daniel Chiţoiu. Iniţial a fost dus la spitalul din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. După audierea martorilor, situaţia s-a schimbat.

Şoferul automobilului care se afla în spatele mașinii lui Daniel Chițoiu a fost audiat în calitate de martor. El le-a declarat politiştilor că secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a pătruns cu maşina pe contrasens și a lovit Dacia Logan care circula regulamentar pe sensul opus. Politicianul susţine că de fapt bătrânul ar fi fost cel care ar fi comis greșeala.

Citește și Întâlnirea secretă care a dus la intrarea României în NATO. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric