Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, după accidental suferit de fostul ministru al Dezvoltării, deputatul liberal Ion Ştefan.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare”, transmite IPJ Vrancea, relatează news.ro.

Dosar penal în cazul accidentului suferit de fostul ministru PNL

Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ”neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”.

Preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a declarat că Ion Ştefan ar fi căzut de la o înălţime de circa 3 metri, în incinta societăţii pe care o deţine familia Ştefan şi unde au loc lucrări de modernizare.

Ion Ştefan a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Incidentul ar fi avut loc în incinta societății Balcanic, al cărei patron este Ion Ştefan. El ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare.

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani. Deputatul ar fi căzut de pe o hală industrială, informează Agerpres.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia ar fi stabilă.

„Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Toma.

Deputatul Ion Ştefan ar putea fi transferat în următoarele ore la un spital din Capitală.