Jurnalistul Rareș Bogdan pare foarte implicat în ultima vreme în jocurile politice, și nu vorbim doar de emisiunea de la Realitatea TV, despre care se spune că o va părăsi curând, predând ștafeta unui alt jurnalist cu veleități politice satisfăcute, Robert Turcescu. Astfel, duminică seara, Bogdan a participat la protestele din Piața Victoriei, fiind foarte activ pe rețelele de socializare cu imagini și filmări din mijlocul acțiunii.

Recent, jurnalistul a vorbit într-un editorial despre situația actuală a lui Liviu Dragnea. Totul pornește, spune Rareș Bogdan, de la liderul suprem Liviu Dragnea, care s-a dedulcit la o viață de lux și face tot ce trebuie să nu ajungă la pușcărie.

„I-a intrat în minte că misiunea principală a serviciilor de informații este să-l bage la închisoare. Ei, cum să rămână el fără sandviciurile cu Beluga, tocănița de trufe albe și porția zilnică de cârnați din vită Kobe cu muștar, băi, nu sunteți normali? A învățat că flaușatele albe nu dau bine la costum și și-a comandat șosete din fire de Vicuna, 1.200 de dolari perechea, ei, cum să se ducă el la electoratul tradițional desculț, de Zaharia Stancu?, scrie jurnalistul pentru Reporter Global.

Cum s-a ajuns aici? Simplu – prin cumpărarea unuo jurnaliști, analiști, sau oricine ar putea să se exprime în spațiul public. Bani, sunt, în buzunarele celor care trebuie să plătească.

„Banii investiți în propagandă, în vectori de imagine cu scheleți uriași în dulap, pe care îi trag cu cheia, sunt centura de siguranță pentru a nu fi drenată spre public nicio informație periculoasă”, scrie jurnalistul.

Întrebarea care se pune este – ce va face poporul român? Va abandona lupta sau îi va trimite pe corupți la pușcărie?

„…Să ne hotărâm: ori lăsăm România pe mâinile unor mediocri care confundă balcoanele cu Balcanii, ori îi trimitem la închisoare!”, a explicat Rareș Bogdan.

Te-ar putea interesa și: