Marele premiu a fost adjudecat de echipa Alexandra-Sevila Iriș și Francesca, din echipa Noaptea Târziu. 

Cele două fete care au fost antrenate  de cei de la Noaptea Târziuau, au reușit să câștige cu provocarea „Vezi că-n vară am nuntă”, o parodie muzicală în făcută în colaborare cu antrenorii. Clipul a obținut aproximativ 2.687 de voturi, potrivit paginademedia.ro

În finală au ajuns șapte concurenți care au avut de filmat două provocari. Ambele filmulețe au fost încărcate pe YouTube, unde fanii au avut misiunea de a le vota.

Fiecare concurent care a ajuns în finală, a făcut parte din echipa unui „mentor” din Youtube-ul românesc. Noaptea Târziu, fiind o echipă de vloggeri, a mers în etapa finală tot cu o echipă.

Pe locul al doilea s-a clasat concurentul Liviu Boca, din echipa lui Ilie’s Vlogs. El a obținut la unul dintre clipurile pentru finală 2.533 de voturi. 

Dintre cei șapte antrenori, înscriși în concursul Coca-Cola, Noaptea Târziu a fost canalul de Youtube cu cei mai mulți abonați, aporximativ 1,5 milioane.

Pentru alegerea câștigătorului, potrivit regulamentului de pe site: 40% a contat votul publicului, 40% notele juriului, iar 20% datele despre performanța online a clipurilor.  

Sursa foto: Nextbigvlogger.ro