Izabela Stress are în prezent un număr de 2,7 milioane de abonați pe canalul său de Youtube și a devenit un adevărat fenomen mondial cu ajutorul unor videoclipuri care sunt urmărite de sute de milioane de oameni în fiecare lună.
Contul de YouTube al Izabelei este urmărit de peste 5,4 milioane de useri, iar un singur videoclip, postat în luna octombrie a anului trecut, a adunat nu mai puţin de 516 milioane de vizualizări.

Ce are în plus față de Selly?

Diferența semnificativă dintre cei doi vloggeri o reprezintă numărul de abonați.
Astfel, la clipurile Izabelei sunt abonate foarte multe persoane din afara țării, spre deosebire de Selly, care are cei mai mulți abonați din România.
În ceea ce privește veniturile Izabelei, aceasta câștigă mult mai mulți bani din YouTube decât Selly.

Potrivit unui site specializat în calcularea câştigurilor canalelor de YouTube, tânăra câştigă lunar între 60.000 şi 980.000 de dolari, în funcţie de utilizatorii care o urmăresc, iar sumele sunt calculate în funcţie de ratingul ţării din care provin utilizatorii.

Contul de YouTube al tinerei din Suceava este urmărit de peste 5,4 milioane de useri ai platformei, iar un singur videoclip, postat în luna octombrie a anului trecut, a adunat nu mai puţin de 516 milioane de vizualizări.

Ce conțin clipurile Izabelei?

Clipurile video ale Izabelei sunt destinate relaxării prin intermediul fenomenului slime. Astfel, aceasta se filmează atunci când face slime sau când sparge baloane pline cu lipici, vopsea sau detergent.

Slime este un fel de plastilină, mai elastică decât cea normală, din care se pot modela tot felul de figurine, de diferite forme și culori.

Astfel, în videoclipurile ei, tânăra din Suceava modelează „pasta antistres” și își învață și abonații cum să se relaxeze și să se distindă mai ușor, făcând diferite forme, scrie viva.ro.