Adrian Stoica a câștigat America’s Got Talent

După performanța obținută de Ana-Maria Mărgean, un alt român face spectacol pe scena de la America’s Got Talent. Este vorba despre Adrian Stoica, un cascador devenit dresor de câini. El a impresionat și pe scena de la „Românii au talent”, în sezonul 12.

Adrian Stoica a fost unul dintre cele 11 numere de top ale sezonului 18, care au concurat pentru premiul de 1 milion de dolari și șansa de a avea un spectacol în Las Vegas.

Dresorul de câini a participat alături de cățelușa sa, Hurricane. Concurentul a dedicat momentul său de pe scenă lui Rory, patruped care a murit. Dresorul a mărturist că visul său este să facă un musical alături de câinele său.

Miercuri seara, Adrian Stoica a devenit campionul competiției America’s Got Talent, obținând premiul de un milion de dolari și șansa de a avea propriul spectacol în Las Vegas. În etapa finală, Stoica și câinele său, Hurricane, au prezentat un act despre o cină romantică.

A impresionat-o pe Sofia Vergara

Câinele a interpretat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă cu Sofia Vergara.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla. Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star”, a declarat Simon Cowell, conform USA Today.

Adrian Stoica are 45 de ani și s-a născut la Brașov, însă locuiește de mai bine de două decenii în Italia. Talentul lui este de a comunica cu câinii și spune că pentru el este ca și cum ar vorbi cu un om.

Concurentul a urmat școala de dresaj și este responsabil la nivel național în Italia de sportul disc dog. Totul în viața lui se învârte în jurul câinilor. Ei sunt colegii lui, familia, prietenii.

Pe scena de la America’s Got Talent, Adrian a pus un scenă un moment amuzant, iar Hurricane a avut rol de regizor și un singur scop: să-l învețe pe stăpânul său cum să o invite la întâlnire pe Sofia Vergara.

Adrian Stoica este un fost cascador care acum este antrenor de câini şi instructor Disc Dog. Adrian, de origine română, a plecat în Italia la vârsta de 20 de ani şi acum locuieşte in Elveţia. A reuşit să-şi transforme pasiunea într-o meserie şi încântă jumătate de lume cu spectacolele sale.