Adrian Năstase a transmis un mesaj emoționant pentru Ion Iliescu, de ziua acestuia, prin care i-a urat “la mulți ani” dar a și adresat câteva cuvinte frumoase la adresa fostului președinte al României.

Mesajul lui Adrian Năstase pentru Ion Iliescu

„Astăzi, Ion Iliescu împlinește 90 de ani. O vârstă a senectuții și a înțelepciunii dobândite prin experiențe diverse și suferințe.

De obicei, cu prilejul aniversării unui prieten sau a unui coleg suntem tentați să contemplăm trecutul, să rememorăm cu nostalgie momentele care ne-au legat și au oferit substanță relației din prezent.

Voi rezista acum acestei tentații. Dintr-un motiv foarte simplu. Ar fi nedrept să vorbesc, în această zi, doar la timpul trecut despre Ion Iliescu.

Pe o scenă publică dominată de vrajbă, scandaluri meschine și haos politic, echilibrul și înțelepciunea care-l definesc pe Ion Iliescu sunt, în continuare, un capital extrem de prețios. Tocmai de aceea, mai presus de orice, în Ion Iliescu, eu văd un reper de normalitate politică. Or, reperele nu au vârstă”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

„Nu pot decât să-i urez multă sănătate și aceeași energie pe care o emană neîncetat, dovedind, iată, că nu intâmplător ziua sa de naștere se serbează tocmai în primele zile ale primăverii. La mulți ani, Ion Iliescu!”, a transmis Adrian Năstase.