Georgiana Lobonț este sfâșiată de durere după moartea bunului ei prieten, Gabi Stângău. După moartea regretatului violonist, aceasta a transmis un mesaj în cure și-a exprimat suferința.

Georgiana Lobonț a transmis un mesaj emoționant

Artista a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare. În primul rând, a amintit de faptul că Gabi Stângău a fost un om deosebit, cu talent ieșit din comun.

„O mare tragedie… sunt marcată de vestea asta… colegul nostru, Gabi Stângău, un ceteraș extrem de bun și talentat din Maramureș, azi a plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Ai fost un om deosebit și scriu asta pentru că mi-ai dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. Nu am cuvinte… condoleanțe familiei…”, a  transmis Georgiana Lobonț.

Amintim că Gabriel Stângău și-a pierdut viața duminică, 18 februarie. Acesta se afla pe un drum județean din localitatea Dumbrăvița, Maramureș.

La momentul respectiv, a pierdut controlul ATV-ului cu care circula și a intrat în șanț și s-a lovit de un stâlp din beton.

Potrivit informațiilor de la momentul respectiv, regretatul violonist a murit pe loc.

Gabi Stângău
Gabi Stângău/SURSA FOTO: Antena 3 CNN

Cu doar câteva zile înainte fusese ziua lui de naștere

Cu câteva zile în urmă, fusese ziua lui de naștere. Regretatul artist cântase la un eveniment alături de Andra.

Mama tânărului este sfâșiată de durere. Acesta a transmis cumplit, în care și-a exprimat durerea și regretul.

„Ce ai făcut iubirea mea, dragostea mea, viața mea. Nu mă lăsa. Vine mama la tine, nu te las singur. Mă duc după tine în mormânt, iubirea mea”, a scris mama regretatului violonist.

De asemenea, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Anterior, reprezentanții IPJ Maramureș. Polițiștii au stabilit că un bărbat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, în timp ce conducea un ATV.

Acesta a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit „vătămări corporale incompatibile cu viața”.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.