Deținând deja cinci studiouri în care se lucra la capacitate maximă zi de zi, Global Records și-a extins spațiul creativ și inaugurează alte 4 studiouri în care producătorii, songwriterii și artiștii să poată lucra împreună și să le aducă oamenilor piese care să-i inspire. Global Records devine astfel prima casă de discuri din România care deține 9 studiouri de înregistrare, complet echipate la standarde internaționale. Această investiție este una extrem de importantă pentru întreaga linie de business Global.

“Ne bucurăm să avem încă patru studiouri în care, cu siguranță, vom lucra la întregul potențial. Era necesară această extindere, deoarece resursele creative de care Global Records dispune aveau nevoie de mai mult spațiu de desfășurare. Producătorii și artiștii au inaugurat deja studiourile noi și abia așteptăm să începem treaba și aici și să aducem cât mai multe piese care să le facă oamenilor fiecare zi mai frumoasă”, a declarat Darius Ioan Taran, A&R Manager Global Records.

Lunar, în studiourile Global Records, sunt peste 100 de sesiuni de compoziție, uneori se lucrează și câte 2 piese în aceeași zi, în timpul unei sesiuni, iar lunar se compun peste 90 de piese. Cu o capacitate de producție aproape dublă în acest moment, Global Records continuă să descopere talente și să ofere mai mult entertainment de calitate.

Melodiile care rezultă în urma colaborării dintre compozitori și artiști sunt deseori trimise și către case de discuri din străinătate, cu care Global Records are o relație strânsă. De asemenea, label-urile internaționale trimit periodic piese către Global, dar participă și la camp-uri de muzică organizate de cea mai proeminentă casă de discuri independentă din România.

“Ne dorim să le punem artiștilor la dispoziție toate tool-urile de care au nevoie pentru a face muzică. Noile studiouri reprezintă o investiție importantă pe care Global Records o face, o investiție necesară, ținând cont de faptul că avem în momentul de față 10 dintre cei mai buni producători din țară, care au avut și au rezultate importante și pe plan internațional, și unii dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști. Vom continua să aducem cea mai bună muzică și să facem performanță atât în țară, cât și în străinătate”, a declarat Lucian Ștefan, CEO Global Records.