David Ciente, compozitorul pieselor Innei, a reușit să exporte muzică românească peste ocean. Cel mai bun exemplu este noul album al Selenei Gomez, una dintre cele mai populare artiste din lume la ora actuală.

Artista va lansa un nou album în ianuarie 2020, un album care va curprinde melodia Ring, la care au participat mai mulți români talentați printre care și David Ciente. Este prima oară când țara noastră face export de muzică pentru artiștii de renume internațional.

David a declarat că piesa Ring a primit reacții instant încă de acum 2 ani când piesa a mers pe la diverși artiști. “Piesa se numeşte Ring, şi o să iasă pe 10 ianuarie, odată cu albumul. De acum doi ani, piesa a mers pe la diverşi artişti, pe la diverse laber-uri, ţin minte ca din prima zi a avut feed back instant.”, a spus acesta.

Creatorii au fost susținuți de către Ștefan Lucian, fondatorul Global Records, pentru ca piesele lor să fie cele mai bune.

Cine este Ștefan Lucian

Ștefan Lucian nu a avut susținere financiară când era mic, dar a fost înzestrat cu foarte multă inteligență și talent. Un adevărat vizionar, a știut de mic cum arată marketingul viitorului și a inovat în fiecare an mai mult și mai mult. “Am avut ideea de a cere bani unui cunoscut, să cumpăr două computere, să le pun în chioşcul alor mei, să fac un fel de internet cafe în ideea de a-i da banii în toamnă”.

La 15 ani le-a cerut părinţilor să înfiinţeze o firmă de vânzări imobiliare online, cu care au câştigat bani frumoşi, iar mai târziu, tot cu internetul, dadea lovitura pe o piaţă despre care nu ştia nimic.

Au pus piesa HOT pe YouTube, speculând astfel o nouă cale de a ajunge la publicul larg, arzând etapele parcurse de marii artişti: s-au lansat pe net şi abia apoi a fost preluată de radiouri şi în final a ajuns să sustina concerte.

Când INNA era deja un artist cu concerte în toată lumea, iar proiectul era deja matur, Lucian a decis să se mute la Los Angeles.

Antonia a fost unul din primii artişti cu care a semnat, după ce a decis să rămână în România şi să înfiinţeze Global Records.

A rămas în România şi a construit o afacere la 360 de grade, acoperind toate nevoile unui artist. Are casa de discuri care se ocupă de vânzarea şi distribuirea muzicii starurilor lui, o firmă care se ocupă doar de managementul concertelor, este şi publisher, adică cel care colectează drepturile de autor ale compozitorilor şi face managementul lor, şi nu în ultimul rând, e cel care îl caută pe artist şi îl pune față în faţă cu muzica ce se naşte din sesiunile de compoziţie pe care le organizează.

A primit premiul Inovatorul anului din partea Capital

Ștefan Lucian a câștigat premiul „Inovatorul anului” la categoria Inovație în Business pentru reușitele sale de-a lungul timpului, în cadrul Galei Capital: Eroii anului 2019. Cu toate că nu a putut fi prezent să își ridice premiul, antreprenorul l-a desemnat pe Selly să vorbească în numele său.

„Eu îl cunosc pe Lucian de mai bine de 3 ani de zile și ce am admirat întotdeauna la el este faptul că nu știe să fie un șef, știe să fie un lider, asta este o diferență foarte importantă. Știe de asemenea să fie foarte sincer și să spună din prima dacă crede în ceva sau nu crede în ceva. Am o colaborare foarte, foarte bună cu el și este un prieten foarte bun de-al meu. Cred că este un reper în industria de entertainment de la noi și un vizonar. Cred foarte mult în proiectele pe care le va dezvolta în 2020 și în anii care vor urma pentru că întotdeauna mi-a demonstrat că știe să fie cu un pas înaintea pieței“, a spus Selly.

Ștefan Lucian va apărea pe coperta revistei Capital

În luna ianuarie, revista Capital îl va avea pe copertă pe Ștefan Lucian. Cititorii vor putea afla povestea din spatele succesului său.