Jocul de barbut s-a dovedit fatal pentru Emi Pian, temutul lider al clanului Duduianu. În noaptea de luni spre marți seara, aceștia au decis să se întâlnească într-o casă pentru un joc de barbut. Aici a fost scos la iveală faptul că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi Pian, cât și de la celălalt clan.

Banii i-au adus sfârșitul lui Emi Pian

Între cele două clanuri exista o înțelegere – cine împrumuta de la un clan nu putea, ulterior, să împrumute de la celălalt. Atunci când Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival, acesta a fost înjunghiat.

Libertatea.ro notează faptul că jucătorul în cauză ar fi împrumutat suma de 300.000 de euro. Pentru acești bani, Emi Pian percepea o dobândă de cel puţin 20 la sută.

Vecinii se tem să vorbească

Întrebați de reporteri dacă au văzut ce s-a întâmplat, vecinii se tem să vorbească și spun că au auzit doar țipete. Toși se feresc să dea detalii sau nume. Unul dintre vecini a fost mai îndrăzneț și a declarat că a văzut foarte multe persoane, peste 50.

Cine era, de fapt, Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost executat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, autoritățile au făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Printre numele celor șantajați se afla Florin Salam și Nicolae Guță .

În urmă cu un an, Emi Pian a fost reținut de autorități pentru Tentativă de omor după ce a călcat un om pe trecerea de pietoni. De asemenea, tot anul trecut, zeci de membri ai clanului Duduianu au făcut un scandal uriaș din cauza unui conflict apărut chiar în interiorul clanului. S-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitala.