Marţi, 5 mai, Monica Anghel aniversează 1 an de radio la Europa FM. Acum fix un an, Bogdan Miu o prezenta ascultătorilor pe cea cu care urma să le dea “Deşteptarea”, de luni până vineri, de la 6.00 la 10.00. Milioane de români au auzit vocea familiară şi inconfundabilă a Monicăi Anghel, care făcea primii paşi într-un domeniu total nou pentru ea- radioul.

“Am acceptat propunerea de a intra în radio pentru că a venit din partea lui Marius Furdui, Directorul adjunct Europa FM şi un prieten vechi. El a crezut în mine şi dacă un om cu experienţa lui, de peste 19 ani în acest domeniu, îţi spune că ai toate datele să faci asta, o faci. El m-a sfătuit şi m-a învătat meseria asta de la zero”, a mărturisit Monica.

Deşi a trecut 1 an, amintirea debutului este vie în mintea artistei: “Îmi amintesc fiecare clipă din prima emisie, pe care am făcut-o împreună cu Bogdan la Europa FM.  Deşi mă pregătisem intens cu câteva luni înainte, am avut mari emoţii. Bogdan a fost şi este în fiecare zi un mare ajutor pentru mine. Ne completăm şi ne înţelegem excelent”.

Matinalul “Deşteptarea”, în formula Monica Anghel şi Bogdan Miu, împlineşte un an de când aduce ascultătorilor fideli informaţii de interes pentru ei, dar şi bună dispoziţie.

“Europa FM este radioul în care românii au cea mai mare încredere, lucru demonstrat şi de cel mai recent studiu Trusted Brands, realizat de Reader’s Digest. Sunt mândră că fac parte din această echipă şi le mulţumesc ascultătorilor noştri pentru toată susţinerea lor”, a declarat Monica Anghel.

Pe www.europafm.ro ascultătorii vor putea urmări marţi dimineaţă imagini LIVE cu surprizele pregătite de colegii lor Monicăi şi lui Bogdan.

                                  0-29666-capital9.jpg