Emoţii pentru fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi!

Ovidiu Silaghi
Sursa foto: Facebook, Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi, dus de urgenţă la spital, în timp ce se afla în concediu la mare

Aflat în concediu pe litoralul românesc, fostul demnitar din Guvernul Ponta a fost la un pas de o adevărată tragedie, după ce s-a înecat cu o bucată de usturoi.

Totul a avut loc săptămâna aceasta, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02:00. Fostul ministru a fost dus de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, el simţindu-se foarte rău după ce o bucată de usturoi i s-a blocat în esofag, relatează ziare.com.

Medicii s-au mobilizat imediat, iar situaţia a fost salvată, Ovidiu Silaghi părăsind singur spitalul câteva ore mai târziu.

„A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare”

Un cadrul medical care era de gardă în acea noapte a declarat, sub protecţia anonimatului: „I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore.”

Managerul Spitalului de Urgenţă din Constanţa a confirmat că un fost ministru al Transporturilor a fost implicat în respectivul incident, fără să pronunţe însă numele acestuia.

Ovidiu Silaghi nu şi-a întrerupt concediul, semn că nu s-a resimţit după acest incident, el postând joi dimineaţă imagini cu barul de pe plajă al hotelului din Eforie unde este cazat.

Pe lângă funcţia de ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi a mai fost ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, dar şi europarlamentar şi parlamentar de Satu Mare din partea PNL.

Sursă foto: Dreamstime