Mihai Gâdea l-a dat afară din propria emisiune pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. “Ieșiți afară! Afară, nu auziți? “, a explodat realizatorul Antena 3 la adresa liberalului.

Explozia lui Gâdea a fost cauzată de schimburile de replici avute cu Danca, în care amândoi au exprimat opiniile diferite pe un anumit subiect.

Dancu a fost întrebat dacă știe ce făcea Cristina Tarcea pe vremea când Rodica Stănoiu era ministru al Justiției. Ionel Dancă a spus că nu știe ce făcea. ”Mai documentați-vă. Vă zic eu. Era numărul doi din ministerul Justiției, secretarul de stat al Rodicăi Stănoiu” i-a replicat Mihai Gâdea. ”Nu cred că doamna Tarcea participa la ședințele din sediul Kiseleff. Asta e iarăși o manipulare tipică Antena 3.” a susținut Ionel Dancă.

Vezi și Breaking News. Declarații de ultim moment ale lui Kovesi. Cine o hărțuieste

Gâdea: ”Stați puțin. Ce e asta, domnu…?”

Dancă: ”O manipulare tipică pentru Antena 3. Să spuneți că doamna Tarcea, care era secretar de stat la Ministerul Justiției, ea a participat la ședința din Kiseleff?”

Gâdea: ”Am spus eu că a participat?”

Dancă: ”Păi, nu, dar…”

Gâdea: ”Opriți-i microfonul dlui Dancă. Dacă vreți, rămâneți până la final, dacă nu, puteți pleca. La revedere”.

Dancă:”Așa ceva, să vă fie rușine, distrugeți o țară cu manipularea dvs”. Gâdea: ”Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Afară! Afară! Afară”

Dancă: ”Aveți responsabilitatea a ceea ce faceți. Apărați infractorii.”

Gâdea: ”Ieșiți afară, nu auziți” .