Compania care deținea site-ul Imobiliare.ro a vândut toate acțiunile la patru ani după preluarea pachetului majoritar de acțiuni ale societății comerciale.

Ringier România a cumpărat acest pachet de acțiuni, după cum se arată în comunicatul trimis azi.

După achiziţionarea pachetului de acţiuni deţinute de cei trei fondatori ai Imobiliare.ro – Adrian Erimescu, Ciprian Gheran şi Radu Andrei, Ringer România a devenit singurul proprietar al portalului, care are în baza de date anunţuri despre mai mult de 120.000 de proprietăţi şi peste 1,7 milioane de vizitatori unici pe lună, menţionează sursa.

Cine este noul director

Potrivit comunicatului, noul director general al portalului este Dan Puica. Acesta va prelua poziția de conducere pe 7 septembrie.

Dan Puica este un manager cu experienţă şi rezultate semnificative în sectorul marketplace-urilor digitale, se precizează în comunicat. Anterior a fost director general al platformei de recrutare Bestjobs.eu şi managerul secţiunii de imobiliare a OLX România, precum şi director financiar al grupului.

Investiții pentru site

„Fondatorii Imobiliare.ro, dimpreună cu excelenta lor echipă, au construit un produs cu înalte performanţe şi cu potenţialul de a aduce la un cu totul alt nivel de digitalizare business-ul de imobiliare din România.

Cu ajutorul investiţiilor noastre adiţionale accelerăm acest proces şi întărim compania. Vom crea valoare adăugată prin extragerea sinergiilor dintre Imobiliare.ro şi celelalte produse din portofoliul nostru din Europa, Asia şi Africa.

Aş vrea să le mulţumesc celor trei fondatori pentru încrederea şi imensul suport pe care ni le-au acordat în aceşti ani şi pentru foarte bună cooperare.

Ne-am întâlnit că parteneri de afaceri şi ne despărţim ca prieteni”, a declarat directorul pentru Pieţe Globale al Ringier AG.