Mirela Vaida, devoalări fără perdea. Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România s-a decis să rupă tăcerea în privința unui subiect tabu. Chiar dacă viața de familie este destul de complicată, având copii mici de care trebuie să aibă grijă, Mirela reușește să se împartă foarte bine între carieră și viața profesională. Aceasta din urmă i-a adus satisfacții și îi aduce în continuare.

Mirela Vaida, probleme financiare

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, a trecut prin momente dificile până să ajungă una dintre cele mai iubite vedete de la noi. De-a lungul timpului, prezentatoarea s-a luptat cu lipsuri financiare mari, însă mereu a știut cum să gestioneze toate situațiile.

În timpul facultății, vedeta a aplicat pentru primul job, iar norocul ei a fost că a și fost aleasă. Aceasta a fost sunată pentru a da o probă de reporter, iar de atunci a început să iubească televiziunea. ”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

Fiind o meserie la care a visat de mică, Mirela și-a câștigat primii banii din televiziune. Pentru vremea aceea, 1400 de lei cât câștiga vedeta era o sumă uriașă, făcând o comporație cu mama sa care era învățătoare și care câștiga 1000 de lei. „Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.