Mirela Vaida a fost pusă din nou într-o situație fără precedent. Chiar la debutul emisiunii pe care o prezenta, vedeta Antena 1 s-a lovit la piciorul stâng. Aceasta a țipat, semn că lovitura a fost una destul de puternică.

Deși a fost afectată vizibil, prezentatoarea de la ”Acces Direct” a încercat să depășească momentul, amuzându-se cu telespectatorii pe tema acestui lucru.

De menționat este faptul că, în ultimele luni, Mirela Vaida parcă a fost lovită de ghinion. Aceasta a fost atacată în direct de către o femeie complet dezbrăcată, care a intrat în platoul emisiunii.

Mirela Vaida, atacată în direct

Atacatoarea era o femeie, care potrivit oamenilor legii suferă de afecțiuni psihice. În luna martie, aceasta a aruncat atunci cu un bolovan în direcția Mirelei. Din fericire, prezentatoare tv a scăpat ca prin minune, fără să fie lovită. În urma incidentului, femeia care a atacat-o cu pietre pe Mirela Vaida a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

În acest context, Mirela Vaida s-a declarat extrem de revoltată, declarând în urmă cu câteva luni că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol.

De menționat este faptul că victima, prin apărătorii săi, poate depune tot mai multe probe la instanţă prin care să ceară schimbarea încadrării juridice. Amintim faptul că, după ce agresoarea a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan, femeia a mai avut o tenativă de acest fel. Apoi, ea a fost internată în spital.

După acest eveniment, amenințările au continuat, iar Mirela Vaida le povestea telespectatorilor ei că nu se mai simte deloc în siguranță, sperând ca oamenii legii să rezolve întreaga situație.