Mirela Vaida, în lacrimi în timpul emisiunii. Ce a făcut-o să plângă?

Vedeta de la Antena 1 nu a început săptămâna bine. Mirela Vaida nu și-a mai putut stăpânii lacrimile, în direct, după ce a aflat că o invitată de-a sa, din luna ianuarie, a murit după ce concubinul ei a decis să-i ia viața.

Reacția vedetei este de așteptat având în vedere că a fost, în urmă cu ceva timp, ținta unei persoane care nu a fost pedepsită și este în libertate. Mirela Vaida a spus că se așteaptă oricând ca ea sau familia ei să fie atacată, din cauză că autoritățile nu își fac treaba.

”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos…pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct….”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida este traumatizată

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a mai spus că, după ce o femeie goală a intrat pe platoul emisiunii și a aruncat cu o piatră înspre ea, a fost extrem de traumatizată.

”Am fost extrem de traumatizată și încă sunt vă spun că nu mă simt în siguranță într-un stat în care suntem în care suntem atacați eu cu pietre, și femeia aia cu cuțitul la gât. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața.”, a spus ea.