Mirela Vaida nu a mai suportat! A izbucnit în lacrimi

Mirela Vaida a explicat că aceasta a fost prima dată când a mers să depună o plângere, după ce a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

„N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar… Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine.

Mi-au zis colegii că avem imagini de pe camerele de luat vederi. Și cred că va fi destul de greu să o duc. Primesc amenințări multe și o să depun o plângere penală și pentru asta. Toată lumea în mediul online își permite să facă și să spună orice.

Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice, suntem un fel de Dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor.

Pot să înțeleg că fiecare este liber să scrie și să gândească ce vrea. Dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre, la propriu, asupra ta, atunci lucrurile devin grave și trebuie să facem ceva. Nu am nicio legătură cu femeia.

Nu știu cum a ajuns acolo. Nu știu cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo, la ora la care începe emisiunea, să știe intrarea, să știe traiectoria. Eu cred că poate a acționat la pont. Nu știu cine ar fi putut-o trimite. Se putea întâmpla lucrul asta noaptea, în parcare, la intrarea din spate”, a explicat Mirela Vaida înainte de a intra în secția de poliție.

Informațiile oferite de Mirela Vaida, la ieșirea din secție

Conform informațiilor transmise de către acesta la ieșirea din secția de poliție, dosarul urmează să ajungă la procurori.

„Dosarul va ajunge la procurori și vor face ei încadrarea. Vreau să le mulțumesc celor de la Secția 4 că au fost înțelegători și cooperanți. Am retrăit acele momente. Sunt încă în stare de șoc. Într-o ora și jumătate va trebui să întru în direct. E un cumul de infracțiuni. Sunt foarte multe.

Ne-am uitat pe niște imagini. Astăzi la emisiune colegii mei au cerut imagini de la o spălătorie auto de vis-a-vis. Vom vedea firul acesta al femeii.

O femeie care a fost externată de la Spitalul Obregia cu probleme reale legate de psihic poate ști cum se intră pe o ușa leterală pe care numai colegii o pot ști. Mai mult decât atât, femeia a așteptat momentul în care eu să întru în platou și atunci a intrat. Fix când intra emisiunea în direct. Eu risc să devin un pic paranoică după starea de șoc în care mă aflu”, a conchis prezentatoarea de la Antena 1.