Lovitură dură pentru Mircea Badea! Jurnalistului i s-a făcut o plângere penală

Mircea Badea a declarat, luni, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, că trebuie să se prezinte la poliție pentru ”a da cu subsemnatul”.

„Onorata instanță a decis că trebuie să mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliție. (…) Justiția din România are treabă multă”, a spus Mircea Badea, luni seară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Care este, de fapt, motivul?

Ulterior, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, l-a întrebat care este motivul pentru care trebuie să meargă la poliție. Mircea Badea i-a răspuns că un procuror din Brașov i-a făcut plângere penală pentru că ar fi incitat. Acesta a mai spus că procurorul a făcut plângere împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale și că o instanță a zis că nu s-au administrat probe.

„Un procuror din Brașov mi-a făcut o plângere penală. Asta e mișto, când procurorii fac plângeri penale, adică eu sunt de mult la next level (n.r. nivelul următor). Deci, mi-a făcut plângere penală că am incitat. S-a clasat. A făcut plângere împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale și o onorată instanță a zis că nu s-au administrat probele”, a explicat Mircea Badea în emisiunea ”Sinteza Zilei”.