Mirela Vaida a dat o nouă lovitură, la ultima emisiune Acces direct din această săptămână. Dacă joi după-amiază, Antena 1 a pierdut bătălia audienţelor pe mai multe sloturi în faţa PRO TV, vineri nu s-a mai întâmplat asta. Regina audienţelor a făcut ravagii.

Mirela Vaida a dat o nouă lovitură

Mirela Vaida nu le-a dat absolut nicio şansă adversarilor. Chiar de la ora 17.00 când a început pe Antena 1 Acces direct, Mirela Vaida a dominat fără probleme topul audienţelor la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Ştirile PRO TV şi emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D nu au avut nicio şansă în faţa celor de la Antena 1. Pe toată durata orei 17.00, Antena 1 cu Acces direct a avut cifre de audienţă peste 4 la nivel naţional, fără absolut nicio şansă pentru concurenţă. Ştirile PRO TV au fost pe locul al doilea la nivel naţional, iar Kanal D pe locul 3 cu show-ul Puterea dragostei.

Mirela Vaida nu i-a dat nicio şansă lui Cabral

Acelaşi trend al cifrelor s-a repetat şi de la ora 18.00. Pro TV a contracarat cu emisiunea prezentată de către Cabral, Ce spun românii, iar la Kanal D a fost a doua oră de show Puterea dragostei. Antena 1 a mers tot pe mâna Mirelei Vaida cu a doua oră de Acces direct.

Astfel, cele mai bune audienţe ale orei tot Mirela Vaida le-a avut. Mai mult, audienţele au crescut foarte mult. Pe primele două sloturi ale orei, Antena 1 a avut 5,5 şi 6,2 rating la nivel naţional, la mare distanţă de PRO TV şi Kanal D.

4,8 şi 4,6 a avut Acces direct şi pe ultima jumătate de oră de emisiune, la mare distanţă de PRO TV care a fost tot pe locul secund pe toată durata orei 18.00, cu emisiunea Ce spun românii. De asemenea, Kanal D cu show-ul Puterea dragostei a fost pe locul 3 în preferinţele telespectatorilor la nivel naţional.