UPDATE

Primele imagini de la faţa locului şi reacţia lui Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa.

mircea bravo accident
SURSA FOTO: Instagram
mircea bravo accident
SURSA FOTO: Bihor Online
mircea bravo accident
SURSA FOTO: Bihor Online
mircea bravo accident
SURSA FOTO: Bihor Online

Ştirea iniţială

Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier

Comediantul Mircea Bravo a trecut prin momente mai puțin plăcute. În cursul zilei de luni, 4 decembrie, el a intrat cu mașina într-un stâlp. Accidentul a avut loc în Roşia (Bihor).

În urma evenimentului din trafic, o persoană de sex feminin care se afla în mașină a ajuns la spital cu răni ușoare.

Putătorul de cuvânt al Poliției Bihor este cel care a dat mai multe detalii cu privire la evenimentul din trafic. Comisarul-șef Alina Fărcuța a precizat că accidentul rutier a fost semnalat în jurul orei 9.23. În urma apelului la 112, l-a fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier Beiuș.

„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a explicat Alina Fărcuţa.

Ea a mai spus că traficul rutier nu a fost afectat în zonă și că urmează să se stabilească circumstanțele și cauzele accidentului.

Din informațiile existente la acest moment, în mașină se afla soția sa Georgiana. Sursele judiciare spun că aceasta ar fi femeia care ar fi rănită. ebihoreanul.ro spune că în mașină se afla și Lenuţa Moldovan din Chinteni, cea care o interpretează pe bunica lui Mircea Bravo în sketchurile sale.

Sursa anterior citată mai spune că aceasta și-a continuat drumul la mănăstirea Izbuc. Ea ar fi fost așteptată de starețul Mihail.

Comediantul a fost testat pentru consum de alcool și droguri. Ambele teste au ieșit negative.

Surse din anchetă au mai spus că acesta ar fi ațipit la volanul autoturismului.

mircea bravo
SURSA FOTO: Facebook/Mircea Bravo

Cine este Mircea Bravo?

Mircea Bravo, unul dintre pionierii influencerilor din România, a reușit să-și facă loc în lumea online-ului cu umorul său inconfundabil și energie debordantă.

Tânărul, originar din Beclean, județul Cluj, și-a început drumul în mediul online în urmă cu mai bine de 10 ani, strângând milioane de aprecieri pe diverse platforme precum Facebook, Instagram, TikTok și YouTube.

Mircea Bravo, în vârstă de 35 de ani, s-a născut cu o pasiune pentru drept, însă a descoperit că vocația sa se afla în alt domeniu.

După terminarea liceului, s-a înscris la o facultate de Drept, dar s-a confruntat cu o realitate diferită față de așteptările sale.

Renunțând la cariera în drept, Mircea Bravo și-a concentrat atenția pe cariera online, unde avea să devină un nume cunoscut în scurt timp.