Jurnalistul a vorbit și despre jurnaliștii de la Rise Project despre care susține că au veni doar cu ”fonfleuri”, iar această nouă poveste este o ”bășină”.

”E un site, care se numește Rise Project. Și care, teoretic, declarativ, face jurnalism. Ok. Și au venit numai cu fonfleuri. Dați-mi un subiect făcut de Rise Project, să zici mamă ce au făcut. Eu nu îmi amintesc. Și România a dat gol cu Argentina. Măcar din întâmplare poate le-o fi ieșit vreun subiect, printr-un renghi al sorții. Au făcut multe fonfleuri, dar ne pierdem timpul vorbind despre nimeni în drumuri. Ultimul fonfleu cu Dragnea a fost ăla cu Brazilia. O poveste susținută doar de faptul că au zis ei, au făcut o compunere, cu multe metafore și niște afirmații în concret care nu s-au probat niciodată. Aia cu Black Cube..ei fac numai compuneri, ca niște copii de clasa a IV-a. Ei scriu și mult. Câte pagini ai făcut? Când am dat examen la liceu, la literatură am scris o pagină. Eu nu țin minte pe nimeni care să fi scris sub zece. Ne-a picat o nuvelă, ușor comunistoidă, dar foarte valoroasă. Se numea ”Mări sub pustiuri”, v-o recomand. Au zis așa: a venit la noi unul c-o valiză. În valiză, multe documente care au legătură cu Dragnea și TelDrum. Și ce scrie acolo? Nu știm, dar o să ne uităm. E ca în bancul cu băiețelul optimist și cel pesimist, de Crăciun. Ăla pesimist: io-te măi, iar jucării, iar bomboane, iar ciocolată. Cel optimist vede în ghete un căcăt. Zice: tu ce ai primit? Iar trenulețe, iar jucării. Tu? Eu am primit un ponei. Și unde e? Nu știu, trebuie să fie pe aici. Cam așa cu cei de la Rise Project. Ce e în geantă? Nu știm, dar trebuie să fie tare” a spus realizatorul TV. 

”Uitați-vă pe siteurile lor, ziare.com, hotnews. Nici nu mai fac referire, că e o bășină. Am și explicat pe pasă conotațiile cuvântului bășină. Dezvăluirea Rise Project nu este doar o bășină, este o bășină cu stropi. Ce înseamnă bășină? Iată dex online, site #rezist, ne explică: gaz intestinal eliminat prin orificiul anal. Sper că nu vă mai feriți de aceste lucruri, mai ales după referendum” a mai spus Mircea Badea.