Mircea Badea a comentat decizia social-democraţilor de a organiza un miting pe 9 mai la Iaşi, recunoscând că intenția PSD este una foarte bună.

”Este o super idee! Le-a dat prin minte celor de la PSD să facă miting? Mi se pare o idee atât de bună încât mi-e greu să cred că le-a venit lor. Asta mi se pare o idee aproape genială! Bravo! Foarte tare. E beton!”, a declarat Mircea Badea.

Susţinere pentru ONG-uri de utilitate publică

Ulterior, Mircea Badea a mai adăugat că dacă tot au idei atât de bune,PSD-iştii ar fi trebuit să taie Grupul pentru Dialog Social de pe lista ONG-urilor de utilitate publică.

”Este o nouă zi în care Guvernul Dăncilă dă bani plătiți de români așa ziselor ONG-urilor de utilitate publică printre care se numără și GDS. E o nouă zi în care Guvernul Dăncilă își bate joc de banii mei”, a completat prezentatorul TV.

În acelaşi timp, Rareş Bogdan a spus, miercuri, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, întrebat ce parere are despre intenţia PSD de a organiza la Iaşi în 9 mai un miting regional cu 40.000 de participanţi, ”când toată presa mondială este cu ochii pe summitul de la Sibiu”, că  partidul ar trebuie să renunţe la idee.