„Toată lume o arde cu funcţia de procuror european”, spune Mircea Badea, „numai că acest lucru nu are nicio importanţă”. El consider că „Kovesi a minţit tot timpul, deşi Sebastian Ghiţă avea toate probele. Se pare că lucrurile s-au produs, vom vedea foarte curând acele imagini”, mai spune Badea.

Mircea Badea a  spus că nu există nicio diferență între reacția Laurei Codruța Kovesi de miercuri seară și reacția Elenei Udrea imediat după ce s-a început urmărirea penală împotriva ei. A ieșit pe toate posturile să spună că procurorii sunt la ordin politic, deși până acum a susținut exact contrariul.

”Cred că vom vedea cu toții imagnile cu Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță la manelării”, a zis Mircea Badea care este de părere că fosta șefă DNA va ajunge după gratii.

„Am o veste foarte prostă pentru Kovesi” a spus Badea:”Intri la puşcărie, este doar începutul, sigur, sigur vei intra la puşcărie”. „Este din ce în ce mai complicat, vin probele”. „În acest moment Kovesi este penală”, a mai precizat prezentatorul TV. ” Kovesi a minţit sub jurământ ca Bill Clinton despre relaţia sexuală cu Monica”.

De asemenea, Mircea Badea consideră că i se poate da chiar şi control judiciar Laurei Codruța Kovesi, din cauza comportamentului pe care l-a avut seara trecută.