Mircea Badea a reacţionat şi el la episodul surprinzător care a avut loc la ultima ediţie Vocea României de pe ProTV, când Tudor Chirilă aproape că s-a dezbrăcat complet în platou.

“Poate pentru că Tudor Chirilă a luat un morman din banii publici administraţi de „baronii locali” (la concertele primăriilor şi consiliilor judeţene) a ajuns să arate ca unul dintre ei.

P.S. E clar acum că a auzit foarte des: „nu am chef azi”. De aia l-a şi marcat.”

După cum relatam şi ieri, unul dintre concurenții de la Vocea României, la care nu s-a întors niciun scaun a declarat că este pasionat să picteze bărbați nud și cai. Atunci, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat, rămânând doar în lenjeria intimă, iar Horia Brenciu a spus că preferă să facă pe calul. Uluit, Smiley a spus că nu poate asista la așa ceva și că se retrage din această scenă. Imaginile i-au șocat pe internauți, care i-au cerut socoteală solistului de la Vama, acuzându-l că a fost deplasat. Ulterior, Tudor Chirilă şi-a cerut scuze pe Facebook, adăugând însă că producătorii nu au ţinut cont de dorinţa sa ca imaginile să nu fie difuzate.