Teo Trandafir revine cu un nou proiect! Mircea Badea îi este alături

Teo Trandafir și Mircea Badea, din nou împreună! Din păcate, nu este vorba despre un proiect de televiziune.

Teo își face podcast. Anunțul a fost făcut chiar marți, 12 decembrie, fără prea multe detalii însă.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit.

O să fim împreună din nou, cum știm noi. Gând la gând cu Teo”, a scris îndrăgita prezentatoare TV pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, cei de la paginademedia.ro au aflat mai multe detalii despre noul proiect al lui Teo Trandafir. Este vorba despre un podcast, ce va fi lansat în curând.

Iar primul invitat este nimeni altul decât Mircea Badea. Cei doi au o lungă istorie în televiziune unul alături de celălalt și au rămas apropiați chiar și după ce nu au mai prezentat emisiuni împreună.

Ȋn anii ’90, Teo Trandafir și Mircea Badea făceau „Dimineața devreme” la Tele 7 Abc. Apoi, au realizat „Teo şi Mircea Şou” pe Antena 1. Totul a durat până în anul 2000, atunci când Teo a mers la ProTV, iar Mircea Badea s-a mutat la Realitatea TV.

Fanii vor fi delectați cu câte un episod săptămânal, speră vedeta

Revenind la podcastul lui Teo, ea își propune să lanseze câte un episod în fiecare săptămână.

„Cel puţin aşa se doreşte a fi”, a spus ea pentru sursa citată.

Teo Trandafir a dezvăluit și care vor fi subiectele abordate în cadrul podcastului său, dar și cum se va numi acesta.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. (…)

Gând la gând (va fi numele podcastului – n.r.). Pentru că oamenii aceştia care vor veni la emisiune sunt compatibili şi cu mine, şi eu cu ei”, a explicat Teo.

După cum spunea, primul invitat al lui Teo va fi vechiul ei partener și prieten, Mircea Badea. Cât despre alți invitați, vedeta nu a vrut să ofere prea multe detalii. Ȋnsă are un vis, pe care nu l-a ascuns.

„Nu aş vorbi (despre alți invitați – n.r.), să nu fie cu ghinion. Dar visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama”, a mai spus Teo Trandafir.

A fost ajutată de prieteni care nu i-au cerut nimic în schimb

Vedeta de televiziune a recunoscut că a beneficiat de ajutorul mai multor prieteni, cu experiență în acest domeniu. Este un proiect personal, dar nu îl putea pune în mișcare de una singură, a admis Teo.

Oamenii care i-au fost alături la acest nou început de drum, dar și primul sponsor, vor avea tot timpul un loc special, a adăugat ea. Nu i-au cerut nimic în schimb și le va întoarce și ea favoarea, când vor avea nevoie.

„Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute.

Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita.

Nu voi uita că aceşti oameni, atunci când am pornit proiectul, au venit să mă ajute, fără să ceară nimic în schimb. Alături de aceşti oameni voi fi şi eu când le va fi lor greu”, a declarat Teo Trandafir.