Mircea Badea a ajuns în comă din cauza laptelui praf

Mircea Badea a povestit, joi seară, un moment teribil din copilăria sa. În trecut, părinții săi au trecut printr-o experiență cumplită. Din cauza laptelui praf, prezentatorul TV a intrat în comă, complet deshidratat.

A ajuns rapid la spital, dar medicii nu i-au dat nicio șansă. L-au trimis acasă, fiind convinși că va muri. Din fericire, asta nu s-a întâmplat, iar vedeta Antena 3 a povestit acum cu umor totul.

„Eu am mâncat lapte praf. ”Similac” se numea. Şi am intrat în comă. Eu am fost în comă când eram mic. Se vede? Am fost în comă, complet deshidratat.

Practic și acum sunt un miracol pe picioare, în sensul că se presupunea că … M-au trimis de la spital acasă. ”Gata, luați-l că moare.”

N-am murit, încă. Deci, eu de asta zic. Să mâncăm ce-am mâncat în copilărie? ”Similac”? Eu am început cu Similac. E bine? Nu”, a povestit, joi seară, Mircea Badea în cadrul emisiunii TV „În gura presei” de pe Antena 3 CNN.

Mircea Badea s-a dus la cinema plin de sânge

Cu ceva timp în urmă, Mircea Badea a fost invitat într-o emisiune TV, unde a împărtășit o amuzantă întâmplare din perioada studenției. Despre această experiență, deși a rezultat cu nasul spart și o cicatrice, Mircea Badea a afirmat că i-a adus satisfacție.

Într-o situație în sala de examen, el a realizat că nu se pregătise suficient pentru test, dar nu voia să aibă restanță. Singura modalitate de a evita restanța era să fie trecut absent de către profesor. Totuși, fiind deja prezent în sala de examen, acest lucru nu mai era posibil. Badea a fost deranjat de faptul că ceilalți studenți copiau liniștiți, în timp ce el nu putea face niciun gest.

Cu toate acestea, a reușit să evite examenul și restanța. A făcut ca și cum ar încerca să copieze, iar profesorul l-a surprins, lovindu-l de două ori, cu a doua lovitură spărgându-i nasul. Cu fața plină de sânge, profesorul, speriat, i-a acordat absența și l-a trimis la cabinetul medical. Cu toate acestea, Badea a plecat fericit la cinema, bucurându-se că a scăpat de restanță. Durerea sau cămașa pătată de sânge nu l-au deranjat deloc.

„Și zic: <<Știți domnule profesor, eu am învățat, m-am pregătit, dar nu am picat pe subiect. Dacă aș putea să ies din sala de examen…>>, era o șmecherie atunci că dacă ieși din examen, te trecea absent și putea să mai dai o dată.

Și el zice: <<Nu, dacă ai intrat în examen, nu mai ieși decât dacă-și dau trei.>> În spatele meu, ăia își dădeau cursurile între ei, iar eu eram o statuie a enervării și a impotenței pentru că nu puteam face nimic. Ziceam în capul meu că <<ăia toți iau examenul și numai prostul ăsta>>, adică eu, <<nu-l iau>>.

Și zic: <<Îl fac pe ăsta, mă uit așa la el… când se ridică…>> Când mi-a dat un pumn în nas. Mi-a dat o bucată! M-am uitat, nu curgea sânge. M-am enervat triplu pentru că trebuia să-mi mai dea încă una. Îl pândeam iar, să se întoarcă. S-a întors. Bă băiatule, când mi-a dat o bucată… bă tăticule, nu că mi-a spart nasul, a explodat. Sânge pe masă, sânge, șuvoaie, pe mine, pe lucrare… Hemoragie, tăticule! Nasul era…am și semn aici (…) eram cum ar fi fost Dracula după cină.

El zice: <<Du-te la doctor!>> Eu zic: <<Nu, examenul!>> El zice: <<Te trec absent, du-te, du-te!>> M-am dus la baie, m-am spălat de sânge, apoi m-am dus la film la Patria. M-am uitat la film plin de sânge pe cămașă, dar absolut fericit și liniștit. Bă, deci l-am făcut pe ăla!”, a povestit el.

@vali.d.7 Cum să scapi de examen, by Mircea Badea😂😂 #mirceabadea #raziculacrimi #funnymoments #glume #scoala #facultate #foryou #viral ♬ sunet original – vali