Mircea Badea a amintit de episodul în care președintele Iohannis „era pe alegeri anticipate”, deși România se afla în plină pandemie de coronavirus și se întreabă dacă alegerile anticipate vor mai avea loc sau nu.

Eu revin cu aceastră întrebare, pentru că n-a răspuns nimeni clar: se mai fac alegeri anticipate? Pe 11 martie, acum o lună jumate, venise Werner să, citez demitizez un pic boala, pentru că el era pe alegeri anticipate. Se mai fac alegeri anticipate, știe cineva?” a comentat ironic Mircea Badea, la Antena 3.

Totodată, jurnalistul s-a declarat „fan” PNL, în cazul în care alegerile vor avea loc.
„Vai, sunt fan total. Dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare, atentie, PNL ar obține 43% dintre voturi. Sunt fan!” a mai spus Badea.

Cum arată sondajul alegerilor anticipate

Potrivit jurnalistului, sondajul alegerilor aniticpate clasează PSD pe locul secund, iar ALDE, PMP și UDMR sunt la final de listă.

„PSD s-ar clasa pe locul secund cu 26%, în ușoară scădere, în timp de alianța USR-PLUS ar bifa 17% în creștere față de luna precedentă. Doar Pro România ar mai trece pragul electoral la mustață. Ce mustață? Sper că nu e vorba despre Dragnea. A, nu, că e cu Pro România. Climat politic. Ce frumos sună.

Nu e și el influențat de încălzirea globală? Vot parlamentare, fotografia momentului: PNL 15 aprilie 2020 – 43%, 8 aprilie 2020 ar fi avut 40%. Într-o săptămână a crescut 3%. A, uite, pe 30 martie avea 45%. Practic e în scădere cu 2% față de 30 martie. Trebuie recuperate. Vai de mine! PSD- 26%, dar pe 8 aprilie aveau 29%. ALDE e pa! PMP e pa! UDMR… ia uite, 2%”, a mai spus Mircea Badea.