Mircea Badea a intervenit pe marginea situației explozive de la PRo TV care a anunțat încetarea colaborării cu stilista Dana Budeanu. Acesta era o prezență constantă într-o emisiune a postului TV, unde analiza ținutele vestimentare ale vedetelor. Scandalul a explodat după ce Budeanu a făcut o serie de comentarii nepotrivite la adresa campaniei „Noi construim un spital“.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător… Dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri“, a anunțat, astăzi, Pro Tv.

În replică, Dana Budeanu a ținut să menționeze că nu a avut niciodată un contract cu ProTV pentru rubrica „Verdict”, că nu a fost remunerată sau angajată a postului de televiziune.

Mircea Badea a ținut să-și exprime și el punctul de vedere pe acest subiect extrem de mediatizat.

„Baaa, da’ cum au dat-o aia de la PRO TV afara pe Dana Budeanu daca n-aveau niciun contract si nu era platita pentru rubrica lu’ peste?! )))

P.S. Incepe sa se simta cenzura estica la proaspatii cumparati? „, a susținut Badea, pe pagina sa de socializare.