Mircea Badea acuzat pe Dan Barna, președintele USR, de fake news, după ce a făcut o declarație despre Telekom având ca sursă site-ul lui Dan Tapalagă.

”Este fake news!”, a spus Mircea Badea, la Antena 3, somându-l pe Dan Barna, liderul USR, să revină și să facă precizările corecte în ceea ce privește Telekom, scrie dcnews.ro.

„Dan Barna a făcut un fake news. Dacă tot a zis că este om de onoare, sunt convins că dacă va afla despre intervenția mea publică va face o rectificare publică pentru că a făcut un fake news. A spus că o companie – Telekom – se va retrage din România din cauza ordonanței lui Dragnea. A halit, pe nemestecate, ce a scris Tapalagă pe site-ul lui acum șase zile. Să mai verifice o dată pentru a nu face propagandă bazată pe fake news. Sunt convins că va rectifica după ce se va informa mai amănunțit”, a explicat Mircea Badea.

Grupul german Telekom ia în calcul să își vândă operațiunea din România, într-un efort mai amplu de ieșire din piețele unde a ajuns după cumpărarea companiei grecești OTE. Discuțiile interne despre vânzarea Telekom România s-au intensificat după celebra OUG 114/2018, numită de guvern „ordonanța lăcomiei”, scria G4Media.ro acum o săptămână.

Reacţia oficială a Telekom

Prima reacție oficială a celor de la Telekom în privința exit-ului acestora din România. Contactați de capital.ro, aceștia au oferit primele răspunsuri ale afacerii. S-a speculat că firma germană pleacă din România și că RCS-RDS, Orange România și un consorțiu rusesc ar fi interesați de preluarea gigantului.

„Vă mulțumim pentru interesul acordat OTE Group. Nu comentăm astfel de speculații”, au transmis cei de la OTE.

Te-ar putea interesa și: