Mircea Badea, față în față cu ChatGPT

Cunoscutul prezentator Mircea Badea a pus la încercarea Inteligența Artificială. În cadrul emisiunii „În Gura Presei” el a comentat ce a scris ChatGPT despre el.

„Sunt foarte îngrijorat. Ce scrie Inteligența artificială despre Mircea Badea (titlul unui articol – n.r.). Sper că Ion l-a scris (robotul Ion, consilierul premierului – n.r.). Atât de important sunt? Nu credeam”, a spus Mircea Badea, duminică seara la Antena 3.

„Mircea Badea este un prezentator TV, actor și comedian român. El a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii sale TV „În gura presei”, care a rulat timp de mai mulți ani pe postul de televiziune Antena 3.

În cadrul emisiunii, Badea a abordat subiecte de actualitate și politice și a adus adesea un ton satiric și ironic la subiectele discutate”, a scris ChatGPT despre realizatorul Mircea Badea.

Ce a mai spus despre prezentatorul TV?

De asemenea, ChatGPT a continuat și cu alte informații despre prezentator, punctând că anumite comentarii ale sale „pot fi considerate controversate sau deranjante”.

„Pe lângă activitatea sa TV, Badea a fost implicat și în alte proiecte, cum ar fi filmele „Minte-mă frumos” și „Las Fierbinți”, și a fost gazda a numeroase evenimente live. El are o prezență puternică pe rețelele de socializare și a adunat o bază mare de fani și urmăritori datorită stilului său direct și provocator” mai scrie Inteligența Artificială, în mod eronat.

„Cu toate acestea, unele dintre comentariile lui Badea sau abordările sale pot fi considerate controversate sau deranjante pentru unii oameni. Este important să ne amintim că libertatea de exprimare este un drept fundamental, dar trebuie să fim atenți și să nu rănim sau să discriminăm pe nimeni prin cuvintele noastre”.

ChatGPT are o creștere rapidă în ultima perioadă, în mare măsură, datorită modului rapid în care aplicația a reușit să-și uimească utilizatorii. Începută ca o undă, Inteligența Artificială a devenit un tsunami în lumea tehnologiei.

În același timp, s-a confruntat și se confruntă în continuare cu o serie de controverse. Artiștii și companiile media s-au plâns că dezvoltatorii de inteligență artificială le-au folosit munca fără a le cere permisiunea, iar acum autoritățile de reglementare a datelor spun acum același lucru despre informațiile personale ale oamenilor.