„Directorii regionali ai CNAIR că au la dispoziție o săptămână pentru a finaliza toate pregătirile pentru iarnă, iar cei care nu vor fi eficienți vor suporta consecințele. Avem acoperite 55 de zone (din 57), cu contracte multianuale pe 4 ani. S-a încheiat și contractul cu sarea. Mai avem 2 loturi pe București care sunt contestate, dar dacă nu se vor rezolva între timp, avem utilaje necesare să facem față”, a anunţat Răzvan Cuc.
Ministrul Transporturilor a precizat că un secretar de stat va coordona activitatea de deszăpezire într-o zonă unde se anunţă cod portocaliu. „Toți directorii DRDP sper să fi înțeles foarte clar. Dacă nu sunt capabili să aplice măsuri eficiente de deszăpezire riscă să fie demişi Nu voi face nici un rabat de a demite pe oricare din cei care nu își face activitatea așa cum trebuie”, a atras atenția Ministrul Ttransporturilor, Răzvan Cuc.
Reuniunea anuală a șefilor Direcțiilor Regionale ale CNAIR a fost precedată de o ședință în care a fost stabilit Planul Operativ pentru perioada de iarnă. Pâna la această oră CNAIR  a încheiat contractul pentru achiziționarea a 300 de mii de tone de sare, care urmează să fie folosite de cele 7 Direcții Regionale, în acțiunile de deszăpezire.