Decizia Inaltei Curti a Regatului Unit a Marii Britanii, care a admis apelul lui Puiu Popoviciu si a respins cererea de extradare ceruta de autoritatile romane, pe motiv ca omul de afaceri nu a avut parte de un proces corect in Romania l-a făcut pe Stelian Ion să ia poziţie.

Stelian Ion, anunţ în cazul Puiu Popoviciu

Stelian Ion a cerut declansarea unor verificari privind lucrurile extrem de grave constatate de judecatorii britanici. “In cazul Puiu Popoviciu e de analizat. Iata, o instanta din Marea Britanie a dat o decizie care sanctioneaza instanta romana, ceea ce este foarte grav. Trebuie sa vedem foarte clar unde sunt probleme.

In orice caz, toate dosarele trebuie sa se bucure de atentie. Reprezinta un semnal de alarma. O discutie trebuie sa aiba loc. Nu vor ramane lucrurile asa. Trebuie sa vedem daca intr-adevar instanta din Romania a avut o problema.

Acum, noi avem incredere in instantele noastre, dar cand apar astfel de acuzatii trebuie sa vedem daca a fost vreo problema. Subiectul nu se inchide”, a explicat Stelian Ion într-o cofenrinţă de presă avută la Guvern.