Ministrul Economiei neagă importanța investițiilor lui Florin Cîțu! Viziunea economică a Guvernului României este pusă sub un mare semn de întrebare, în momentul în care investițiile cu care se laudă Premierul sunt numite risipă de bani chiar de ministrul Economiei.

Claudiu Năsui a postat un mesaj pe Facebook în care susține că acești bani mai bine ar fi folosiți pentru creșterea salariilor.

Ministrul Economiei neagă importanța investițiilor lui Florin Cîțu! ”Prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării”

”În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei.

Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor?

Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim.

În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim.

Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc.
Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră.”, a scris ministrul Economiei pe Facebook.

PNDL III, mărul discordiei în coaliție

Miercuri a izbucnit un scandal uriaș în coaliția de guvernare, cei de la USR PLUS acuzând PNL-ul că a introdus pe lista proiectelor de acte normative care să fie aprobate în ședința de guvern Programul Anghel Saligny, mai precis PNDL III.

Cum Premierul Florin Cîțu nu s-a arătat dispus să retragă proiectul și a acuzat USR PLUS că practică un șantaj la adresa Guvernului, Dan Barna a amenințat că formațiunea politică va ieși de la guvernare.

Ședința de guvern s-a reluat la ora 19, dar numai cu reprezentanții PNL și UDMR, cei de la USR PLUS boicotând întâlnirea.