Minimalism și haute cuisine 2 aprilie 2015, 11:42 de Valentin Vioreanu Ultima modificare în 2 aprilie 2015, 11:49 Celor care merg pe principiul „less is more” le surâde cu siguranță conceptul franțuzesc „menu dégustation”, unde pot încerca porții mici din variate feluri de mâncare la o singură masă. Citiţi detalii pe caesaremporium.com Etichete: Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News Recomandările noastre ■ Știri Externe Pensionarii care primesc bani pe lângă pensie. Cine va primi ajutor de la stat pentru iarnă ■ Știri Externe Vestea serii despre pensiile de stat. Ce modificări ar putea fi adoptate ■ Știri economice TAXĂ pentru cei care au cont la bancă. Ce trebuie să știe cei care plătesc cu cardul ■ Sustenabilitate APCE: Diana Buzoianu vrea să oprească programele „Rabla” și „Casa Verde 2025” Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook Știrile zilei 22:36 - Bogații din America trăiesc mai puțin decât săracii Europei. Care este explicația 22:24 - Se dă ordin de la UE. Scumpiri uriașe la tutun. Cât vor scoate fumătorii din buzunar 22:12 - TikTok pregătește o versiune specială pentru SUA. Vânzarea pare iminentă 22:00 - Regulă pentru cei care au aer condiționat. Se aplică pentru cei care stau la bloc sau la casă 21:49 - APCE: Diana Buzoianu vrea să oprească programele „Rabla” și „Casa Verde 2025” 21:36 - Regulă pentru proprietarii de terenuri. Se întâmplă în toate județele din România 21:24 - Claudiu Târziu: Retragerea numerarului – o idee de doi bani care ne poate transforma în terminale bancare
■ Știri Externe Pensionarii care primesc bani pe lângă pensie. Cine va primi ajutor de la stat pentru iarnă
■ Știri economice TAXĂ pentru cei care au cont la bancă. Ce trebuie să știe cei care plătesc cu cardul