Minimalism și haute cuisine 2 aprilie 2015, 11:42 de Valentin Vioreanu Ultima modificare în 2 aprilie 2015, 11:49 Celor care merg pe principiul „less is more” le surâde cu siguranță conceptul franțuzesc „menu dégustation”, unde pot încerca porții mici din variate feluri de mâncare la o singură masă. Citiţi detalii pe caesaremporium.com Etichete: Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News Recomandările noastre ■ Știri economice Cele mai bine plătite locuri de muncă. Salariile ajung la peste 80.000 USD ■ Lifestyle Ce se întâmplă cu corpul tău dacă bei 3 litri de apă în fiecare zi ■ Lifestyle Secretul care face omleta pufoasă. Ce ingredient trebuie să adaugi ■ Știri economice Dispar banii cash? De ce numerarul acționează ca o plasă de siguranță în timpul volatilității pieței Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook Știrile zilei 22:00 - Unde cresc cel mai bine hortensiile? Secretul dezvăluit de specialiști 21:49 - Cutremur după cutremur. Unde s-a zguduit pământul. Cel mai puternic a avut 7,4 pe Richter 21:36 - E bine să dormi cu ventilatorul pornit pe timp de noapte? Care sunt riscurile 21:24 - Se dau bani de chirie pentru tinerii sub 35 de ani. Unde trebuie depusă cererea 21:12 - România strălucește la Europenele U23. Ramona Verman a cucerit aurul la săritura în lungime 21:00 - Vine amenda direct acasă. Anunț pentru toți șoferii din România. Nu scapă de radar 20:48 - Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu în mașina de spălat vase. Secretul pe care puțini îl știu
■ Știri economice Dispar banii cash? De ce numerarul acționează ca o plasă de siguranță în timpul volatilității pieței