Mihai Tudose ar putea ajunge, din nou, premier, dar PNL îl vrea pe Ludovic Orban. Rareș Bogdan l-a atacat dur pe fostul premier și a anunțat că nu va fi trimis la Palatul Victoria, pentru că trebuie să își ceară scuze pentru că l-a lăsat pe premierul Japoniei, Shinzo Abe, venit la București să îl întâlnească, cu ochii în soare, pentru că a demisionat.

”Eu dau explicații, dar nu cer scuze. Eu cer scuze poporului român pentru că am crezut că Dragnea e normal la cap. Eu eram un premier demis, cum să mă întâlnesc cu un premier în funcție, nu era hilar. Să vorbim fiecare despre ce știm. Nici eu nu îi cer socoteală domnului Rareș Bogdan pentru niște emisiuni în care nu a avut audiență. Înțeleg că domnia sa e priceput la a fi prim-ministru. Îi doresc să fie prim-ministru.”, a spus Mihai Tudose, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Atacul lui Rareş Bogdan

„Domnul Tudose, înainte de orice, trebuie să își ceară scuze lui Shinzo Abe şi statului japonez. Pot să înţeleg supărarea domnului Tudose care a avut loc in CEx, la adresa domniei sale, dar statul e înainte de orice. Premierul japonez a venit însoțit de 200 de oameni de afaceri. Eu nu o să uit acel moment în care domnul Tudose l-a trimis pe Shinzo Abe în Muzeul Satului. Domnul Tudose trebuie să dea o explicaţie pe acea chestiune”, a mai spus Rareş Bogdan, în intervenţia sa la România TV.