Pe contul personal de socializare, Mihai Gâdea a publicat o nouă piesă realizată de fiica sa Karina. Acesta susține că cel mai mult își dorește ca ”puiul său” să fie fericit.

Totodată, el a mai adăugat și că este mândru de realizarea fiicei sale, care a compus singură piesa de această dată și de asemenea a regizat singură videoclipul ”cu talent și mult suflet”.

Mihai Gâdea susține că piesa este continuu pe repeat acasă, la birou, dar și în mașină și în același timp, a mai felicitat-o odată pe fiica sa pentru marea reușită.

Mihai Gâdea, emoționat de piesa fiicei sale

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!

Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, se arată în postarea lui Mihai Gâdea.

Amintim faptul că fiica lui Mihai Gâdea are doar 18 ani, iar anul trecut a susținut examenul de Bacalaureat, unde a luat și o notă destul de mare.

Ce studiază fiica lui Mihai Gâdea?

Deși tânăra a fost acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business, ulterior ea s-a răzgândit. Karina Maisha Gâdea a decis să nu mai opteze pentru Olanda, ci pentru Florența, Italia, pentru a-și urma studiile universitare.

Ea a fost acceptată la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă de pe întreg mapamondul.

Menționăm și faptul că pe lângă pasiunea pe care o are pentru fashion de la o vârstă atât de fragedă, Karina are și un talent muzical moștenit de la tatăl și bunicii săi, motiv pentru care, constant a publicat mai multe cover-uri care au atras nenumărate aprecieri.

Totodată, piesa pe care a lansat-o acum nu este singura, drept urmare fiica lui Mihai Gâdea ar putea avea mari șanse și pe plan muzical.