Mircea Badea și Mihai Gâdea au avut o discuție foarte serioasă referitoare la bradul lui Nicușor Dan. Primul care a început a fost chiar Mihai Gâdea, care a subliniat faptul că bradul de Crăciun din acest an este unul cu adevărat deosebit, într-un sens negativ.

„Vreau să vă arăt ceva, mi se pare important. În zece zile, va fi Crăciunul. După un an oribil, oamenii au nevoie în mod justificat de această sărbătoare. Mai știți un an din ultimii ani în care Bucureștiul să fi arătat mai oribil?! S-a făcut un Târg de Crăciun cu un brad care pare…”, a spus Mihai Gâdea, în direct la Antena 3..

Acela a fost momentul în care Mircea Badea a intervenit și el. „Este urât cu crăci, cum s-ar spune! Acum nu trebuie să fie totul frumos”, a continuat Mircea Badea, spunând că „există și estetica urâtului, nu?”

În cadrul emisiunii, Mihai Gâdea a început să prezinte mai multe  imagini cu „bradul lui Nicușor Dan”, iar Mircea Badea a continuat ironiile. Prezentatorul TV a găsit mai multe scopuri pentru brad, precum uscător de rufe și nu numai.

„E un fel de scheletron. Nu e rău… Arată ca un NFT. Îți pui hainele la uscat în brad să se usuce. Ce aș vrea să vă spun, domnule Gâdea, așa arată un brad după a treia doză”, a mai adăugat, în stilul caracteristic, Mircea Badea, stârnind hohote de râs.

Mircea Badea, despre bradul lui Nicușor Dan

O intervenție în acest sens a venit și din partea unui invitat din platou. „În București, problema e mizeria. Jeg. Gropi. Frig”, a intervenit, ulterior, și Mugur Ciuvică.

La rândul său, un alt invitat din platou a precizat că ce se întâmplă acum este o bătaie de joc la adresa bucureștenilor. „Cineva chiar își bate joc. Luați în calcul această variantă”, a spus și Mircea Diaconu.

Mircea Badea nu s-a mai putut abține, iar aproape de finalul discuțiilor a ținut să mai facă un mic comentariu despre bradul lui Nicușor Dan, în stilul său caracteristic. „Bradul din București arată ca un PUZ!”, a adăugat acesta.

De menționat este faptul că, în cadrul aceleiași emisiuni, toți invitații au fost puşi să voteze pentru „Top 10 politicieni catastrofă” din România în 2021.

Astfel, printre persoanele nominalizate s-au aflat atât Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, cât şi Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, însă alegerea nu a fost deloc ușoară pentru invitații lui Gâdea.