Mihai Bobonete este în doliu! Singura rudă de sânge a lui Bobiță din Las Fierbinți care mai era în viață a murit. Este vorba despre verișoara sa, Andreea Gheorghe, de meserie cadru didactic. Aceasta lucra la Școala Gimnazială Specială Sf. Mina din Craiova. Conducerea instituției a publicat un mesaj în care deplânge trecerea ei în neființă.

„Cu sufletele pline de durere, aducem astăzi un ultim omagiu colegei noastre, profesor Andreea Gheorghe, o persoană deosebită, plină de empatie și dăruire, mereu implicată în viața școlii. Nu vom uita niciodată veselia și optimismul tău! Rămas bun, Andreea!”, este mesajul publicat de instituție.

Mihai Bobonete este doliu! Verișoara sa a murit

În mesajul în care a anunțat decesul verișoarei sale, Mihai Bobonete a vorbit despre momentele frumoase petrecute cu Andreea. Încă de pe vremea când erau copii, la țară, culegeau struguri împreună. Râdeau împreună, împărțeau cele două ochiuri prăjite gătite de bunica lor și mâncau salată de roșii cu ceapă din aceeași farfurie. Andreea i-a spus mereu că va deveni actor, deoarece „prea mințea lumea și făcea fețe peste fețe.”

Comediantul a mai spus și că regretă că nu a știut să prețuiască cu adevărat relația cu verișoara lui, potrivit spuselor sale, și că s-a lăsat pradă prejudecăților: „Acum îmi pare rău!”

„Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună, verișoara mea, unica Andreea Gheorghe, a plecat spre tatăl ei, spre Gogu, și spre bunica mea, iubita Mia. Dumnezeu să o ierte și să aibă grijă de sufletul ei bun! Drum bun, vara mea!”, a scris el pe Facebook.

De ce renunță Mihai Bobonete la spectacolele de stand-up comedy

Mihai Bobonete, celebrul actor și comediant, a dezvăluit recent motivul surprinzător pentru care nu va mai apărea pe scenă alături de colegii săi, Adrian Văncică și Constantin Diță, din Las Fierbinți.

Cunoscut pentru umorul său și talentul incontestabil în industria comediei, va susține un spectacol în premieră pe 27 noiembrie, pe scena Sălii Palatului.

Deschiderea spectacolului va fi asigurată de Mihai Rait, și nu de Văncică și Diță, cum era obișnuit până acum.

Actorul a ținut să sublinieze că această schimbare nu are legătură cu vreo dispută sau neînțelegere între ei. El spune că este pur și simplu rezultatul unei reorientări profesionale în lumea stand-up-ului.

„Nu cred că face subiectul unei știri. Îți spun că e vorba de o reorientare profesională în ceea ce privește stand-up comedy. Stand-up comedy se înțelege printr-un singur personaj sau singur om care face glume”, a declarat acesta în cadrul unui interviu pentru Fanatik.

Actorul a subliniat că relația lor rămâne neschimbată. Separarea lor pe scenă este doar o evoluție naturală în lumea comedy-ului.

El a reiterat că nu este vorba despre nicio ceartă și că este, în continuare, coleg și prieten cu ceilalți actori din serialul difuzat pe Pro TV. Mai multe puteți citi aici.