Mihai Bobonete și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Laur

Mihai Bobonete, în vârstă de 43 de ani, trece prin momente cumplite. Cunoscuta vedetă a serialului „Las Fierbinți” difuzat de Pro TV plânge trecerea prematură în neființă a unei persoane speciale. Cu inima grea, juratul emisiunii „Românii au talent” a transmis un omagiu final despre unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Bobonete, una dintre cele mai cunoscute figuri de la Pro TV a suferit recent o pierdere grea. Laur, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, a trecut în neființă. Anunțul trist a fost făcut public pe platformele de socializare. Laur nu era doar un prieten vechi, ci și un tovarăș de pescuit al vedetei. Legătura lor era întemeiată pe numeroase amintiri și experiențe pline de bucurie și aventură.

În dimineața zilei de 29 februarie 2024, Mihai Bobonete a fost lovit de o veste devastatoare. Una pe care nu și-ar fi dorit-o niciodată să o primească. Laur, unul dintre cei apropiați prieteni ai săi, a părăsit această lume la doar 48 de ani.

Vestea nu părea reală, iar Mihai își dorea cu ardoare ca totul să fie doar o glumă. Chiar și una de proastă gust. În onoarea și în memoria lui Laur, cunoscutul actor a transmis un mesaj profund și plin de emoție, folosind o platformă de socializare.

„Când aveam vreo 17 ani și stăteam pe malul Ialomiței prin ceața dimineții de vară, ținând bățul de stuf în mână și așteptând să plece carasul cu ea sau să o pună pe lat… uitându-mă la Laur, care avea telescopice de la București și mașina 4×4 a lui Miși, nu a lui, m-am gândit că ce băiat mișto e Laur și tot atunci mi-am zis în gând „bă, când o să fiu eu mare, așa vreau să fiu, ca Laur”.

De atunci și până acum, am mult întâmplări frumoase trăite pe lângă Laur care mi-a și ne-a fost sprijin în vreme de rătăcire la început de drum”, a transmis Bobonete.

mihai bobonete
SURSA FOTO: Facebook, Mihai Bobonete

Actorul își amintește poveștile frumoase trăite alături de Laur

Mihai Bobonete a profitat de acest prilej tragic pentru a rememora câteva amintiri alături de cel pe care l-a considerat un adevărat frate.

„Povești frumoase și amintiri minunate pe care astăzi le vom spune unul altuia la priveghi pentru că Laur a plecat acolo, unde sper să fie mai bine sau la fel de frumos precum a fost viața lui aici printre noi.

Drum bun frățică… numai tu puteai să ai atât de mult bun simț, încât să nu ne amintim an de an de despărțire, altfel cum să mori în zorii zilei de 29 februarie… Rodi, Jung, Cătă… fiți tari!”, a transmis actorul, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Pe Instagram, cei mai empatici utilizatori, precum și apropiații care au avut privilegiul să-l întâlnească pe Laur, și-au arătat sprijinul și compasiunea față de actor, trimițându-i mesaje pline de căldură și încurajare.

„Eu când am să mor sper să am un prieten care să scrie despre mine așa cum ai făcut-o tu pentru el”

”Doamne, nu pot să cred. Drum lin om bun”

”Sincere condoleanțe”

”Sincere condoleanțe familiei”

”Condoleanțe! Ne lași o amintire de neuitat. Să fii iubit acolo unde mergi”

”Laur, Laur al nostru ne-a lăsat și a plecat… ne-a lăsat… ne-a lăsat la 48 de ani. Nu o să-l mai vedem decât în poze”

”Condoleanțe și gânduri bune în aceste momente de mare încercare”

”Stimabile, ai darul cuvântului, am citit cu un nod în gât tot. M-ai transpus. Un om bun a plătit, condoleanțe familiei”, au transmis susținătorii actorul din „Las Fierbinți”, în acest moment dificil.