Meteo. Astăzi, joi 23 mai, în sudul și estul țării avem vreme plăcută. În schimb, în restul regiunilor vremea este instabilă, cu temepraturi cuprinse între 16 și 27 de grade.

În Dobrogea și Bărăgan vremea se menține caldă, cu temperaturi ce depășesc 25 de grade celsius. Vântul are unele intensificări, iar izolat este pusibil să plouă.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei vremea se anunță stabilă astăzi, însă în regiunea de nord, în zona Bucovinei, nstabilitatea creşte şi se anunță ploi.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, se anunță vreme ceva mai rece, ploi abundente, vânt puternic, vijelii şi chiar grindină. Transilvania încă se află sub amenințarea inundațiilor.

În vestul ţării lucrurile stau diferit. Se anunță vreme frumoasă, dar cu mici momente în care va ploua. Maximele ating 22 de grade. În zona Olteniei se anunță câteva ploi scurte și abundente.

Sudul țării este caracterizat prin stabilitatea termică. În Bucureşti ne vom bucura de o vreme frumoasă. În Capitală este însorit dar bate vântul cu ptere. Temperaturile sunt calde, maximă ajungând chiar la 27 de grade.