Meghan Markle tocmai a împlinit 40 de ani miercuri, însă pe lângă multe mesaje de felicitare, inclusiv de la membrii Familiei Regale britanice, cu care relaţiile nu sunt tocmai bune în acest moment, ducesa de Sussex a primit şi o veste foarte proastă.

Biografie neautorizată despre Meghan Markle. Va fi o carte dură, recunoaşte autorul

Unul dintre cei mai acizi și de temut biografi regali, Tom Bower, s-a apucat să scrie o biografie neautorizată a fostei actriţe americane, iar asta i-ar putea aduce serioase prejudicii de imagine.

Tom Bower (74 de ani), scriitor şi jurnalist de investigaţie, ar fi semnat un avans de şase cifre pentru respectiva biografie, potrivit presei britanice. El este cunoscut pentru articolele sale aspre şi tranşante.

Bower a recunoscut că lucrează la biografia lui Meghan Markle: “O scriu acum. Voi spune tot adevărul!”

El a confirmat că este vorba despre o carte dură şi spune că a strâns probe timp de un an de zile şi a discutat cu prietenii, dușmanii, asociații lui Meghan Markle, dar și cu Prințul Harry, scrie dcnews.ro.

Prinţul Harry a primit un avans de 20 milioane de dolari pentru a-şi scrie memoriile; vor urma şi alte cărţi

Scriitorul a comentat şi faptul că Prințul Harry plănuieşte să scrie, împreună cu Meghan Markle, nu mai puţin de patru cărţi. Bower nu vede acest plan cu ochi buni.

“Singura modalitate prin care Harry poate câştiga bani şi justifica avansul şi singurul lucru cu care editorii americani vor fi mulţumiţi este dacă este foarte critic faţă de Familia Regală. Va fi dăunător pentru ei şi asta este o tragedie”, a declarat scriitorul britanic.

Şi Familia Regală a fost surprinsă de planurile privind cărţile Prinţului Harry, pentru că se pare că ei au aflat abia cu ocazia ultimei vizite a acestuia în Marea Britanie.

Decizia Prințului Harry nu este văzută cu ochi buni de oficialii de la Casa Regală și potrivit acestora “Harry nu l-a avertizat pe Prinţul Charles despre o afacere de 20 de milioane de dolari”.

Prinţul Harry spune că în prima carte de memorii, ce va fi publicată în 2022, va împărtăși “greșelile și lecțiile învățate” în timpul vieții sale şi a promis că va evidenția “părțile bune și pe cele rele” și că va fi “sincer”. El lucrează la această carte de aproape un an şi a colaborat pentru ea cu J.R. Moehringer, romancier și jurnalist american, deţinător al Premiului Pulitzer.