Meghan Markle împlinește azi 40 de ani. Familia regală a felicitat-o pe ducesa de Sussex

Pe pagina oficială de Twitter a Familiei Regale a fost postat un mesaj de felicitări la adresa ducesei de Sussex cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Alături de mesaj au fost postate mai multe poze cu Meghan Markle.

Într-una din poze, Meghan apare alături de regină la primul lor eveniment public la Chester în 2018. O a doua îi înfăţişează pe Harry, Archie şi Meghan în Africa de Sud, iar ultima este de la un eveniment la care au participat ducele şi ducesa de Sussex în calitate de membri seniori ai familiei regale în martie 2020.

Ducii de Cambridge i-au urat și ei ”la mulți ani”

Printul William, fratele Prințului Harry, și soția sa Kate i-au transmis și ei un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere, alături de o poză a ducesei de Sussex pe plaja Bondi din Australia.

Atât contul ducilor de Cambridge, cât şi cel al prinţului Charles şi al Camillei au inclus vârsta lui Meghan în mesajele lor de felicitare. Nici unul dintre cele două conturi nu a ales însă imagini cu Meghan alături de alţi membri ai familiei regale.

Relaţia dintre ducii de Sussex şi restul familiei regale a fost tensionată din ianuarie 2020, când cuplul şi-a anunţat planurile de a se renunţa la statutul lor de membri „seniori” ai familiei regale. Ulterior, cei doi au acordat interviuri-bombă unor personalităţi ca Oprah Winfrey şi Dax Shepherd, ceea ce nu a aplanat tensiunile.

Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori de la mutarea lor SUA în martie 2020 – întâia oară pentru înmormântarea bunicului său şi a doua oară pentru a dezveli o statuie a mamei sale, Diana, la Palatul Kensington.

Meghan nu a putut călători în niciuna dintre aceste ocazii, mai întâi pentru că era însărcinată şi apoi pentru că o născuse recent pe Lilibet.

Duces de Sussex își va sărbători ziua de naștere la Montecito, California, acolo unde locuiește cu șotul ei, Prințul Harry, și cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Sursă foto: Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images