Meghan Markle a primit un răspuns categoric din partea medicilor. Nu poate merge cu Harry la înmormântarea Prințului Philip

Meghan Markle a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească cu avionul, deoarece este însărcinată. Astfel, acest lucru o va împiedica să participe la înmormântarea Prințului Philip, alături de soțul, conform informațiilor transmise de către relatează mirror.co.uk

Anterior, Palatul Buckingham a anunțat că înmormântarea Prințului Philip va avea loc în data de 17 aprilie, la Castelul Windsor. La puțin timp după acest anunț, un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Prințul Harry se va întoarce din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său.

Prințul Harry va urma toate regulile de călătorie impuse de pandemia de COVID-19, inclusiv o carantină de cinci zile la sosirea în Marea Britanie.

Prima reacție a lui Harry după moartea bunicului său

Prințul Harry a adus un ultim omagiu bunicului său, prințul Philip. Ducele de Edinburgh a murit vineri la vârsta de 99 de ani. Pe site-ul organizației Archewell, care aparține lui Harry și soției sale, Meghan Markle, a fost publicat un mesaj. Aceste vorbe au fost transmise în memoria ducelui de Edinburgh.

Până acum, Harry și soția sa nu au vorbit direct după moartea lui Philip. Presa a speculat mult în ultimele re cu privire la o posibilă participare a cuplului la înmormântarea ducelui de Edinburgh au început să apară în Regat. Mesajul transmis de Harry s-a regăsit pe un fundal întunecat, scris cu litere albe.

„În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult”, a fost afişat pe site-ul web al Archewell. Aceasta este o organizaţie de caritate şi de producţie audiovizuală fondată de Harry și Meghan anul trecut.

Sursă foto: Dreamstime