Meghan Markle și-a făcut apariția în public, însărcinată. Aceasta a ținut un discurs în legătură cu pandemia de coronavirus și extinderea virusului la nivel mondial. Soția prințului Harry a surprins pe toată lumea cu ținuta ei. Ducesa de Sussex a purtat o rochie Carolina Herrera de 1.200 de lire sterline.

Totodată, Meghan Markle a avut și un ceas Cartier de 17.800 de lire sterline, aceasta aparținându-i prințesei Diana. De menționat este faptul că, ceasul a ajuns la ducesa de Sussex și nicidecum la cumnata sa, Kate Middleton.

Soția lui Harry a mai avut și niște bijuterii prețioase, printre care o brățară Cartier Love de 5.000 de lire sterline și o brățară de aur de 2.361 de lire sterline, scrie Dailymail. 

Chiar dacă bijuteriile purtate de aceasta au fost finuțe, prețul acestora a întrecut așteptările celor din domeniu.

Meghan Markle a purtat bijuterii finuțe, dar extrem de scumpe în timpul mesajului preînregistrat pentru concertul Vax Live, în care a susținut că virusul COVID a stagnat progresele femeilor de culoare.

Meghan Markle, bijuterii de peste 20.000 de lire sterline

Trebuie menționat faptul că Meghan Markle este o iubitoare a bijuteriilor scumpe, însă ceasul prințesei Diana este cel care a atras cel mai mult atenția publicului. Nu se știe foarte clar cum a ajuns în posesia ei, însă presa speculează că acesta ar fi un cadou primit de la prințul Harry.

Ceasul a fost primit de prințesa Diana, din partea tatălui său, în ziua în care a împlinit 21 de ani. La acel moment, ceasul valora  23.000 de dolari (17.800 de lire sterline) și a fost purtat de Diana de mai multe ori, inclusiv în cadrul unei vizite din 1997, la templul hindus Shri Swaminarayan Mandir din Londra.

Pe lângă ceasul Cartier, Meghan Markle a primit mai multe bijuterii din colecția prințesei Diana. Printre acestea se numără cerceii fluture și brățara de aur ale Dianei pe care Ducesa de Sussex le-a purtat în turneul australian în 2018.