Planul lui Meghan Markle, dinaintea căsătoriei cu prințul Harry. Ce spune un expert regal?

Potrivit celor spuse de expertul regal Jonathan Sacerdoti, Meghan Markle era conștientă de faptul că o relație oficială cu un membru al familiei regale îi va îmbunătății reputația și renumele în toată lumea.

„A crescut cu ambiții mari și a început să le atingă drept actriță, muncind, chiar dacă nu a fost o actriță teribil de reușită din punct de vedere al renumelui internațional. Mai apoi, s-a căsătorit cu prințul Harry și a devenit probabil unul din cele mai cunoscute nume din lume, doar prin a se căsători cu cineva.

Cred că acest lucru arată o cantitate enormă de planificare și ambiție. Nu vreau să fiu lipsit de romantism, poate chiar s-a îndrăgostit de Harry, poate relația lor chiar se bazează pe parteneriat și dragoste.

Dar nu te poți căsători cu cineva din familia regală, în opinia mea, fără să fi conștientă de ce se va întâmpla cu reputația ta și expunerea pe plan internațional. Cred că s-au folosit de acest lucru în avantajul lor iar mulți ar spune că acest lucru este dreptul lor”, a spus expertul regal Jonathan Sacerdoti, într-un interviu acordat pentru Sky News și preluat de geo.tv

Adevărul despre divorțul lui Meghan Markle

Meghan Markle și Trevor Engelson, primul ei soț, au început o relație în anul 2004, atunci când ducesa de Sussex era de abia la început de carieră. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, iar doi ani mai târziu, mai exact în 2013, Meghan Markle a intentat divorț.

Meghan Markle și Trevor Engelson au început o relație în anul 2004, atunci când ducesa de Sussex era de abia la început de carieră. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, iar doi ani mai târziu, mai exact în 2013, Meghan Markle a intentat divorț.

Potrivit unei noi cărți, Meghan Markle ar fi făcut un gest care l-a enervat la culme pe fostul ei soț. Acesta a vorbit și despre cum s-a simțit în timpul divorțului. Potrivit cărții „Meghan: A Hollywood Princess”, scrisă de biograful regal Andrew Morton, Trevor Engelson s-a simțit drept „ceva lipit de talpa pantofilor” lui Meghan Markle în perioada în care căsnicia lor se deteriora.

Mariajul celor doi a funcționat până când Meghan Markle  s-a mutat în Toronto, Canada, iar în perioada fillmărilor pentru celebrul serial „Suits”, iar soțul ei a rămas în California, Statele Unite ale Americii. Potrivit lui Morton, Meghan i-a trimis lui Trevor înapoi, prin poștă, și inelul de logodnă cu diamante și verigheta.

În urma incidentului, Ninaki Priddy, care era cea mai bună prietenă a lui Meghan atunci și fusese chiar și domnișoară de onoare la nunta ei, nu a vrut „să se mai asocieze” cu ea, potrivit Express.co.uk

În ceea ce privește reacția lui Trevor, fostul soț al ducesei de Sussex a fost extrem de nervos după incident. Andrew Morton susține că Trevor Engelson i-ar fi spus unui prieten apropiat că a trecut la sentimentul că „era doar ceva lipit de talpa pantofului lui Meghan”, scrie The Sun.