Meghan Markle a dat o lovitură majoră. S-a aflat acum că aceasta este considerată ”cea mai inteligentă” din familia regală. Asta pentru că ducesa de Sussex are cea mai bună pregătire academică şi cele mai bune rezultate, potrivit The New York Post. Jurnaliștii au arătat că Meghan Markle a urmat cursurile Universităţii Northwestern din Illinois (SUA), o instituţie prestigioasă.

În ceea ce o privește pe Kate Middleton, acesta ocupă poziţia secundă pe podiumul inteligenţei în familia regală. Ducesa a absolvit Universitatea Saint Andrews, cotată mai jos decât cea urmată de către cumnata sa. În paralel, prinţul William este pe locul trei, iar prinţul Harry nu a prins top 10.

Trebuie amintit că prințul Harry și Meghan Markle au lansat felicitarea de sărbători. Pentru prima oară în fotografie apare și Lilibet, fetița lor în vârstă de șase luni. În mesajul de pe felicitare se precizează: „Anul acesta, 2021, am primit-o pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie. În timp ce așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații în numele dumneavoastră către mai multe organizații care onorează și protejează familiile, de la cele mutate din Afganistan la familii americane care au nevoie de concediu plătit de creștere a copiilor. Vă dorim sărbători fericite și un An Nou prosper! Ca întotdeauna, Harry, Meghan, Archie și Lili.”

Mesajul transmis de Harry și Meghan de sărbători

În mesaj se observă că cei doi au fost folosită expresia „Sărbători fericite!” și nu tradiționala urare „Crăciun fericit!”. Acest lucru a dus imediat cu gândul imediat la scandalul legat de evitarea unor conotații religioase de sărbători, apărut din cauza unui document intern al Comisiei Europene, care a fost ulterior retras. În documentul respectiv se recomanda alegerea formulei „Sărbători fericite!” în loc de „Crăciun fericit!” pentru a nu ofensa cetățeni de altă religie, în cazul în care se interacționează cu un grup numeros, eterogen, necunoscut.

Trebuie sublioniat că anul 2021 este al treilea an consecutiv în care prințul Harry și Meghan Markle petrec sărbătorile departe de familia regală britanică. Despre cei doi s-a speculat recent că sunt la un pas să se despartă. Neil Sean, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, a venit cu o teorie fără precedent – acesta spune că prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea despărți în 2022. Fiind familiarizat cu subiectele legate de familia regală, jurnalistul spune că ruptura dintre cei doi nu va fi una reală, aceasta făcând parte dintr-o strategie bine pusă la punct. Așadar, Neil Sean spune că la începutul lui 2022 prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea despărți deoarece aceștia ar face orice pentru imaginea lor, dar și pentru bani.