În perioada 28 – 30 septembrie 2018, audiofilii și pasionații de tehnologie sunt invitați în camerele Radisson Blu Hotel București pentru a trăi o experiență senzorială unică. Ei pot testa (și comanda, firește) cele mai noi și avansate tehnologii din domeniul audio-video. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Acesta este unicul eveniment dedicat domeniului audio-video din România, iar cei mai importanți jucători de pe piața de profil își prezintă produsele și sistemele inovative.

„Multimedia Trends este locul unde publicul pasionat de soluții audio-video are ocazia să primească sfaturi de la cei mai buni specialiști din domeniul audio video. Suntem mândri să aducem în România ultimele inovații din piață și ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție, în fiecare an, pentru a oferi o mai bună vizibilitate a mărcilor reprezentate local”, spune Bogdan Barbu, Managing Partner Multimedia Trends Events, citat de cancan.ro.

Oferta producătorilor poate satisface și cele mai rafinate gusturi în domeniul audio-video, dar prețurile sunt pe măsură. Da, există și posibilitatea de a achiziționa boxe portabile, spre exemplu, ale căror prețuri pleacă de la 585 RON și nu depășesc 1490 RON sau căști audio cu prețuri cuprinse între 1850 RON ȘI 4000 RON. Există, însă, și oferte care se adresează nu numai cunoscătorilor – ”aceștia, de regulă, nici nu își permit să cumpere astfel de minuni ale tehnologiei” -, ci și oamenilor pentru care nu muzica sau soundul perfect sunt importante, ci dorința de a impresiona musafirii cu o linie home-cinema de ultimă generație al cărei preț poate ajunge și la… 300 000 de euro.  (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)
O pereche de boxe Nautilus – 80.000 de euro. Un cablu de conectare ”pure gold” – 145-150.000 de euro

Pentru mulți vizitatori, prețurile pot părea astronomice sau desprinse din filmele SF. Specificațiile tehnice prezentate de specialiști transmit că ”obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar dacă dorești să obții un sunet formidabil trebuie să fii potent financiar.

Dar recordul este deținut de un milionar român al cărui nume este ținut sub tăcere. Acesta a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro pentru a avea acasă tehnologie de ultimă generație. Nu știm ce filme urmărește sau ce muzică ascultă. Sau dacă o fi citit, măcar pe diagonală, specificațiile tehnice pe care le oferă site-urile firmelor prezente la Multimedia Trends – Romanian HIFI audio-video EXPO. cancan.ro

 


Te-ar putea interesa și: